Horoskooppimerkit

October 16, 2014

Horoskooppimerkkejä on yhteensä 12 kappaletta, ja ne ovat Oinas, Härkä, Kaksonen, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat. Jokaisella merkillä ovat omat vallitsevat luonteenpiirteensä, ja on hämmästyttävää, kuinka hyvin ne yleensä tuntuvat vastaavan merkkien alla syntyneihin ihmisiin.

Oinaan merkkiin kuuluvat ihmiset ovat syntyneet 21. maaliskuuta ja 19. huhtikuuta välisenä aikana. Hallitsevana planeettana on tuolloin Mars ja ns. elementti on tuolloin tuli. Oinaan niinsanottu laatu on aktiivinen johtaja, ja luonteeltaan he ovat voimakkaita, määräileviä ja puheliaita. Toisena merkeistä tulee Härkä, jonka syntymäaika on 20. huhtikuuta – 20. toukokuuta, Härän hallitseva planeetta on Venus ja elementti Maa. Härän laatu on kiinteä-passiivinen, ja luonteeltaan härkä on rauhallinen, mukava, kotoisa, omistava ja itsepäinen. Kaksosen syntymäaika ajoittuu 21. toukokuuta ja 21. kesäkuuta väliin. Hallitseva planeetta on Merkurius, elementti ilma, laatu muuttuva-aktiivinen ja luonne puhelias, menevä ja monipuolinen. Rapujen syntymäaika sijoittuu ajalle 22. kesäkuuta – 22. heinäkuuta. Hallitseva planeetta on Kuu ja elementti vesi. Rapujen sanotaan olevan hyviä hoivaamaan, ja heidän laatunsa johtava-passiivinen. Ravun jälkeen seuraava merkki on Leijona, jonka syntymäaika on 23. heinäkuuta – 22. elokuuta, Hallitseva planeetta on Aurinko ja elementti tuli. Leijonan laatu on kiinteä-aktiivinen ja luonteeltaan leijona on mm. esiintyvä, ylpeä, temperamenttinen ja määräilevä. Neitsyt on syntynyt jaksolla 23. elokuuta – 22. syyskuuta, planeetta on Merkurius, elementti maa, laatu muuttuva-passiivinen ja luonteeltaan Neitsyt on mm. muuttuvainen, temperamenttinen, tarkka, yksineläjä, ja analysoiva. Seuraava merkki on Vaaka, jonka kausi on 23. syyskuuta – 22. lokakuuta, hallitseva planeetta Venus, elementti ilma, laatu johtava-aktiivinen ja luonne eloisa, puhelias, avara ja seurallinen. Skorpionin kausi on 23. lokakuuta – 21. marraskuuta, hallitsevia planeettoja Pluto ja Mars, elementti vesi, laatu kiinteä-passiivinen, ja Skorpionin luonteenpiirteitä ovat mm. uteliaisuus, temperamenttisuus ja suoruus. Jousimiehen syntymä ajoittuu kaudelle 22. marraskuuta – 21. joulukuuta, hallitseva planeetta on Jupiter, elementti tuli, laatu muuttuva ja luonne mm. menevä, rehellinen, suora ja puhelias. Seuraavana on vuorossa Kauris, jonka syntymäaika on 22. joulukuuta – 19. tammikuuta, hallitseva planeetta Saturnus, elementti maa, ja laatu johtava-passiivinen. Luonteeltaan hän on rauhallinen, kotoisa ja tarkka. Vesimiesten syntymäaika on 20. tammikuuta – 18. helmikuuta, hallitseva planeetta Uranus, elementti ilma, laatu kiinteä-aktiivinen ja luonne mm. boheemi, avara ja herkkä. Horoskooppivuoden päättävä merkki on Kalat. Kala on syntynyt ajalla 19. helmikuuta – 20. maaliskuuta, hallitsevana planeettana on Neptunus, elementtinä vesi, laatuna muuttuva-passiivinen ja luonteeltaan Kalat ovat herkkiä, huolehtivia ja taiteellisia.

Huomasitkin jo varmaan, että monet yllämainituista luonteenpiirteistä sopivat hämmästyttävän hyvin yhteen kyseisen horoskooppimerkin alla syntyneiden ihmisten kanssa. Horoskooppien luominen perustuukin juuri jokaisen merkin omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.