Hyviä horoskooppisivustoja

October 23, 2014

Internetissä löytyy runsaasti tarjontaa erilaisista horoskooppi-palveluista. Sivustoja löytyy sekä suomeksi, englanniksi että muilla kielillä. Myös monet aikakauslehdet ja muut foorumit julkaisevat säännöllisesti horoskooppimerkkeihin perustuvia ennustuksia.

Eräs suosittu suomalainen horoskooppisivusto on Astro.fi. Perinteisten viikko- ja kuukausihoroskooppien lisäksi sivusto tarjoaa myös monenlaisia muita palveluja, kuten esim. luonnehoroskoopin, raukkaushoroskoopin ja -mittarin, kiinalaisen horoskoopin ja Maya-horoskoopin. Käyttäjä voi luoda itselleen myös oman astrokalenterin, joka auttaa häntä tarttumaan elämänsä tilaisuuksiin.

Myös useat mediapalvelut, naistenlehdet ja myös esim. tavaratalot ylläpitävät horoskooppipalveluja. Esimerkkinä voi mainita vaikkapa MTV3 horoskoopit, joissa kerrotaan melko yksityiskohtaisestikin kunkin merkin ominaispiirteistä ja annetaan vinkkejä ja ohjeita tulevaisuuden varalle. MTV3:n horoskooppipalvelussa lukijat voivat myös kommentoida ja keskustella horoskoopeista. Vastaavasti myös esim. Ilta-Sanomista löytyy horoskooppipalsta, ja tämä palvelu on suosittu sekä nettiversiona että painettuna lehtenä.

Horoskoopit ovat tietysti jakaneet aina ihmisiä, ja jokaista eivät niiden luonnekuvaukset ja ennustukset onnistu vakuuttamaan, vaikka ne osuisivat oikeaankin. Yhtäläisyyksiä voidaan tietysti aina selittää sattumalla. Monet ovat toisaalta vakuuttuneita siitä, että tähtien asemalla on merkitys ihmisen luonteeseen ja hänen kohtaloonsa.